Grönt Kort-Kurser 2019

Anmälan görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0706-749939. Vid anmälan ange namn, tele, mejl, vilken kurs du vill gå samt om du behöver låna klubbor. Har du frågor eller önskemål om privat kurs, tveka inte att kontakta mig!

Kursdatum: För mer info "klicka" dig vidare till Mickepgolf.
Det går även boka individuella upplägg om så önskas.

Mer info: Grönt Kort-kurserna innehåller totalt 8h utbildning och genomförs i mindre grupp (max 6 deltagare) vid den praktiska träningen. Vi tillbringar nästan all tid utomhus så ta med kläder efter väder! Du kommer att utbildas inom golfens alla delar: slag, vett, regler m.m. Vill du läsa mer detaljerad info om kursen och dess upplägg så titta gärna in på Mickepgolf

Kostnad för kursen är 2 395kr/vuxen och 2 095kr/ungdom (född 02 eller senare). I kursavgiften ingår även digitalt material via Golf4u (värde 1 195kr) samt lån av ev. klubbor/bollar (vid träningstillfällena). Kursavgiften betalas via bankgiro 218-0610 (Micke P Golf), senast 5 dagar efter första kurstillfället. Skriv för- och efternamn som referens.

Medlemskap: Du som går Grönt Kort-kurs och även vill bli medlem i Åtvidabergs golfklubb erbjuds förmånliga priser enligt nedan för medlemskap 2019:
Senior: 2 995kr (ord. 5 600kr)
Äldre junior (18-21 år): 1 495kr (ord. 2 000kr)
Yngre junior (12-17 år): 995kr (ord. 1 500kr)

Övrigt: Ev. avanmälan till kurs ska ske minst 10 dagar innan "kurs-start", annars debiteras halva avgiften. Vid uteblivande från kurs eller om du hoppar av pågående kurs debiteras fullt pris. Tiderna för kurserna gäller om grupperna blir fulltecknade. Vid färre antal anmälda deltagar har jag en dialog med de anmälda och målsättningen är att ändå genomföra kursen men med ev. lite avkortad kurstid.