• Intro202005 1

G-Golfen

G-Golfen är en sammanslutning av ÅGK-medlemmar i kategorin H55+.
Varje onsdag under spelsäsong arrangerar G-Golfen en 18-hålstävling. Anmälningslista, starttider, resultatlista och meddelanden finns anslagna i G-Corner som ryms i det röda härbret vid klubbens P-plats. Är du greenfeegäst och H55+-are är du välkommen delta.
Under vinterhalvåret flyttar G-Golfen inomhus till en 18 håls puttingbana och en 36 håls tävling varje helgfri onsdag.

Ordförande för G-Golfen är Peter Westlund
Mob: 0705-50 72 93

Kalender den närmaste tiden

w33 onsdag 18/8    Slaggolf SPARBANKEN CUP INSTÄLLD NYTT DATUM MEDDELAS SENARE

w34 onsdag 25/8     Poängbogey                             TL Lage Gustafsson

w35 måndag 30/8    PiP   Observera                        TL Christer Modin

w35 onsdag 1/9       Slaggolf                                      TL Greger Thörnholm

w36 onsdag 8/9       Slaggolf SPARBANKEN CUP     TL Peter Westlund

w37 onsdag 15/9     GG-mix "Scramble Special"     TL Conny Holmqvist

w38 onsdag 22/9     Slagggolf 3 olika tees                TL Urban Kratz

w39 onsdag 29/9     GG-mix Korthålstävling            TL Tommy Gustafsson, Jonny Powalko

PM finns här.

Efter tävlingen bjuder G-golfen på soppa på Åtvidabergs Hotell (Klintas). För deltagande där krävs föranmälan antingen i samband med anmälan till tävlingen, du får frågan om du ska delta i tävlingen resp. om du vill vara med på soppan, eller via mail till      Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prisutdelning för de tävlingar vi haft sedan senaste PiP-en kommer också att ske.

ALLA G-GOLFARE ÄR VÄLKOMNA!

Korthålstävlingen 2020-10-07

Inomhusputtningen vintern 2021 - 2022

Onsdag 3 november kl. 9.00 räknar vi med att starta upp vinterns inomhusputtning på Facetten. Banbygge m.m. Tisdag 2 november kl. 9.00.

Regering och FHM har ju aviserat att släppa på restriktionerna p.g.a. Corona-pandemin fr.o.m. 29: e september så kan vi väl ta ett definitivt beslut.

Men: Det gäller att vi alla tar ett stort ansvar för både oss själva och för varandra. Det betyder bl. a. att vi håller "klubblängds avstånd" både vid fikaborden och vid spel på banorna, vi trängs inte i köer vid anmälan eller när vi går hem efter spelet. De flesta av oss tillhör ju någon av riskgrupperna men är väl vid den tiden "fullsprutade", och med lite sunt förnuft borde det ändå vara möjligt att genomföra inomhusputtningen denna säsong.

På spelschemat i rutan till höger  ser ni vilka speldagar som gäller. Där finns också listan över banbyggare och där gäller som alltid att om du inte kan ”din” dag så fixar du själv en ersättare eller byter med någon annan på listan.

Väl mött inför en ny säsong!

Resultat:

Hösttourens framtid

Som meddelades vid G-golfens årsstämma kommer Hösttouren framöver att organiseras av Östergötlands Golfdistiktsförbund. På ett möte 2018-03-26 togs det definitiva beslutet. Alla villkor för tävlingarna finns i nedanstående dokument:

Hosttouren_from_2018_beslut

Några profiler inom G-golfen

pdfNågra_profiler_inom_G-golfen.pdf

Matchspelet 2019

2019 års vinnare av Matchspelet: Göran Rosander. Stort GRATTIS!

Slutställningen i matchspelet 2019

Egon Utegård gjorde HIO på hål nr 7 vid vår tävling 2019-07-03! GRATTIS!

Årets vandringspriser

ALLT SPEL OM  VANDRINGSPRISER ÄVEN FÖR 2021 ÄR INSTÄLLT P.G.A. CORONA-SITUATIONEN.

ALLT SPEL OM  VANDRINGSPRISER FÖR 2020 ÄR INSTÄLLT P.G.A. CORONA-SITUATIONEN.

EMERITUS VANDRINGSPRIS 2019 Slutställning GRATTIS LENNART!

KNUTS TALLRIK VANDRINGSPRIS 2019 Slutställning GRATTIS EGON!

OLLES SKED 2019 Slutställning GRATTIS BJÖRN!

KNUTS_TALLRIK_VANDRINGSPRIS_2118.

EMERITUS_VANDRINGSPRIS_2018.