0120 – 844 40

Bokningsläge   Min Golf   Kontakt     

  • Åtvidabergs GK
  • Åtvidabergs GK
  • Intro202005 1
  • Åtvidabergs GK
  • Åtvidabergs GK

Golfsäsong 2021

Våren är på gång och vi hoppas att vi snart kan ses på golfbanan igen. Ett första mail har precis skickats ut till er damer i klubben. Om du inte fått detta hör av dig till någon av oss i DK. 

På grund av rådande läge kommer vi inte ha någon gemensam säsongsstart. VI planerar att starta med gemensamt spel torsdagen den 15 april, under förutsättning att banan är öppen. Därefter har vi tider på tisdagar och torsdagar fram till sommaruppehållet. Du hittar dagar och tider i vår golfkalender.

Ta hand om er och så hoppas vi att vi snart ses 

Hälsn DK

Tack!

Ett stort tack till er alla som deltagit i vår verksamhet den här säsongen. Det blev annorlunda men ändå så bra. Stort deltagande, många nya ansikten som vågade delta och stor glädje i att vi ändå kunde spela golf.

Vi börjar snart planera inför nästa säsong. Om du har du tankar, tips eller idéer, hör gärna av dig till någon av oss i DK.

Ha det gott

Vecka 37

Den här veckan är det årets sista torsdags-spel. Varmt välkomna.

På grund av rådande läge kommer vi inte ha någon säsongsavslutning i år. Eclectic är avgjord och vi gratulerar alla som deltagit, bra kämpat. De på placering ett till fem kommer i år få  presentkort. Vi säger grattis till Elena Lindqvist, Annelie Söderlind, Mona Ahlström, Kristina Liljegren och Kia Strömbäck.

Vi hoppas att vi nästa år kan återgå till det mer normala och ha både upptakt och avslutning. Har du tips och idéer till nästa säsong så är vi tacksamma om du delger oss i DK.

Ha det gott och ta hand om er. Vi hoppas vi får en höst med bra golfväder

Vecka 36

Även denna vecka är det spel på torsdag. Start kl 10.00. Välkomna!

Sista dag att anteckna resultat på eclectic, måndag 31 augusti. 

 

Vecka 35

Den här veckan är det bara spel på torsdag, start 10.00

Eclectic går in i slutspurten, sista dag att låsa in resultat är måndagen den 31 augusti. 

Vi gratulerar Anne-Maj Smedberg som vann Damernas Sparbankstävling. Vi tackar Åtvidabergs Sparbank för alla priser och riktar även ett tack till alla som deltog i det växlande vädret.

Vecka 34

Den här veckan är det dags för årets sista tisdagstävling. Första bollen startar som tidigare 17.40. På torsdag är det spel som vanligt kl 10.00.

Glöm inte anmäla dig till vår egen damtävling för klubbens medlemmar med priser sponsrade av Sparbanken i Åtvidaberg. Du anmäler dig på golf.se. Reducerad greenfee för dig som är vardagsmedlem.

Välkomna

Vecka 33

Vi fortsätter såsom förra veckan med spel på tisdagar och torsdagar. Ingen anmälan. 

Glöm inte anmäla dig till damernas Sparbankstävling, söndagen den 23 augusti. Första start kl 11.00. Du anmäler dig på golf.se

Välkomna

Vecka 32

Nu är det åter dags att spela tisdags- och torsdagsgolf. 

På tisdagar har vi starttid mellan 17.40-18.10, vi fortsätter sällskapsspela, inga tävlingar. Tre tisdagar återstår för spel den här säsongen.

På torsdagar är start kl 10.00. De som vill tävla får starta först och sedan spelar de som sällskapsspelar. 

Du behöver inte anmäla dig utan det är bara att dyka upp.

Varmt välkomna

 

Vecka 26

Vi gör nu ett sommaruppehåll i vår verksamhet. På torsdagar kommer det finnas bokade starttider men vi det är inte säkert att någon av oss finns på plats. Ni som vill spela får då ta hand om varandra och hjälpas åt. 

Följande starttider gäller:
To 25/7 - 10.00-10.30
To 2/7 - 10.30-11.00
To 16/6 - 9.00-9.30
To 23/7 - 9.50-10.20

Vi återkommer igen vecka 32 med tävlingar på tisdagar och torsdagar.

Trevlig sommar

Vecka 16

I det rådande läget kommer vi inte starta våra planerade tisdags- och torsdagstävlingar, enligt rekommendationen från SGF. Vi kommer dock behålla våra starttider så alla som vill spela är välkomna att utnyttja tiderna. Vi försöker finnas på plats och slussa ut alla bollar men har ingen samling före eller efter spel. Vi vill ändå att alla ska känna sig välkomna och att ni ska veta att då finns någon eller några att spela med. 

Vi kommer starta vår ecelctictävling så som vi har planerat. Du kan anmäla dig via mail eller skriva upp dig på listan i omklädningsrummet. Glöm inte meddela vilka tre hål du vill ha andra chansen på och ditt hcp. Sista anmälningsdag är onsdagen den 22 april, då ska även betalningen vara gjord till någon av oss i DK. Mer info, se dokumentet till höger. 

Har du tips eller förslag på andra aktiviteter vi kan genomföra för att sporra varandra till spel, utan att vi samlas, så tar vi gärna emot tips.

Våra partners & sponsorer

Logo Mall
Korvgubbens
Länsförsäkringar östgöta
Etcon
Spb
Ica
7eleven
Sigma
Svenskfast
Atvidbok
Atvidhus
Fiallam
Comfort
Ewg
Reijmes
Rosens
Falerum Kok
Hannas Smide
Rotakorn
Oriflame