Medlemmar i Åtvidabergs golfklubb hälsas välkomna till ytterligare en genomgång av de nya golfreglerna!

Datum:      2019-08-19 (måndag) kl. 18.00          (Regelträff 1)

2019-08-24 (lördag)    kl. 14.00           (Regelträff 2)

Tid:            Genomgången tar ca 1,5 timma

Plats:         Bysjökrogen

Klubbens regelansvarige, Peter Westlund ansvarar för träffarna, som i huvudsak kommer att innehålla följande:

• Förtydliganden av de nya golfreglerna, med möjlighet att ställa frågor.
    Hur har du upplevt regeländringarna?
  • Info och frågor om det nya handicap-systemet, som införs 2020 över hela världen. (Innebär att handicap kommer att beräknas på de senast spelade 20 ronderna, alltså de som spelats 2019 och ev 2018)

Du, som inte redan har köpt den nya regelboken kan göra detta till en kostnad om 40 kronor. (kontant eller swish)

Antalet deltagare är maximerat till 50 per träff, varför vi ber dig anmäla ditt deltagande via Min Golf.  Gå in under ”Sök tävling”, där hittar du ”Tävlingarna” Regelträff 1 resp. Regelträff 2. Alternativt kan du maila din anmälan till Peter Westlund.

Varmt välkomna alla!

hälsar Peter Westlund och ÅGK styrelse