0120 – 858 17

Bokningsläge   Min Golf   Kontakt     

  • Intro202005 1
  • Åtvidabergs GK
  • Åtvidabergs GK
  • Åtvidabergs GK
  • Åtvidabergs GK
  • Åtvidabergs GK

Golfveckan 2019 22-26/7

golfveckan alla

Golfveckan 2019 närmar sig med stormsteg, och vi hoppas ni alla har funnit formen, eller iallafall är på god väg!

Det finns fortfarande platser kvar under alla dagar, så se till att anmäla er om ni inte redan är anmälda! Sprid ordet till medlemmar som gäster, och övertala dem att vara med på årets golfhändelse i Åtvidaberg!

Varje dag kommer vi erbjuda närmast hål (presenteras av juniorkommittén) med tillhörande priser!

På måndagen kommer det erbjudas longest drive tävling tillsammans med Indoor Golf, och liveunderhållning på kvällen. Ni vill inte missa fredagens tävling, som vi tror blir något alldeles extra, med händelser och fina priser. På kvällen kan ni sedan rocka loss tillsammans med Blues Cabin som står för underhållningen.

Stanna gärna kvar efter spelad rond, ta del av sköna historier om bra, som dåliga slag, ta en bit mat och kanske någon kall dryck. Vi ser gärna att så många som möjligt ämnar närvara vid prisutdelningar och fortsatt kväll, så det blir en härlig stämning!

Vi vill rikta ett stort tack till alla sponsorer, funktionärer och spelare, som ställer upp, och gör Golfveckan till en fantastisk tillställning.

Vi vill även uppmärksamma er om att det råder förbud av alkoholintag under spelets gång på alla klubbtävlingar. Vi tackar för visad förståelse!

Till sist så skickar vi med en vädjan till alla Er som deltar under golfveckan att tänka på och 

respektera speltempot. Är vi redo att slå när det är vår tur och har som mål att ”ta rygg” på bollen framför så hoppas vi att vi kan undvika onödigt långa rundor, och det påverkar säkert inte resultaten till det sämre. Och kom ihåg, det finns dem som tillverkar bollar, så leta inte ihjäl er :)

Varmt välkomna till ännu en härlig Golfvecka! 

/ Tävlingskommittén

 

 

Våra partners & sponsorer

Logo Mall
Korvgubbens
Länsförsäkringar östgöta
Etcon
Spb
Gropens
Ica
Look
7eleven
Sigma
Comfort Ror
Svenskfast
Atvidbok
Atvidhus
Fiallam
Comfort
Ewg
Reijmes
Rosens
Falerum Kok
Hannas Smide
Rotakorn
Oriflame