Banan stängd 21 och 22 oktober

Måndagen och tisdagen 21-22 oktober är banan stängd pga nederbörden som varit de senaste veckorna. Under dessa två dagar kommer vi att passa på att hålpipa greenerna.

GEO-Certifierade

GEO Certified

Efter ca 1,5 års arbete med miljö & hållbarhetsfrågor är nu Åtvidabergs Golfklubb & Villa Baro pdfGEO-Certifierade. GEO är en internationell certifiering av golfbanor & anläggningar med fokus på miljö, vatten, natur, kultur & samhällsansvar. Ett stort tack till ÖGF, SGF och inte minst hållbarhetskommittén bestående av Johnny Nilsson, Lars Bonnevier & Marcus Carlgren.

Marcus Carlgren

VD

15 oktober är Golfshopen stängd för säsongen

Från och med 15 oktober är Golfshopen stängd för säsongen. Om vädret tillåter kommer banan vara öppen till och med 3 november.

Bollränna gäller från och med den 15 oktober. I samband med detta så stängs kiosken för säsongen samt Golfrestaurangens öppettider är 09:00-15:00 på vardagar.

Bästa hälsningar,

Marcus Carlgren
VD

Hösttouren 2019

ÅTVIDABERGS GOLFKLUBB
Inbjuder alla Östgötaseniorer D55+ och H55+

HÖSTTOUREN 2019
Torsdag 3 oktober              Klass A hcp - 19,9
Fredag 4 oktober                Klass B hcp 20,0 – 36,0

Spelform:    Slaggolf
                     Röd Tee för Damer
                     Gul Tee för Herrar
                     Herrar 75+ får spela Röd Tee. Anges vid anmälan!

Startavgift 30 kr, greenfee 170 kr totalt 200 kronor. OBS! Vi kan inte ta emot kortbetalning, endast kontant eller swish. Anmälan via GIT dag före speldag kl. 12.00. Betalning och placering på hål görs på plats resp. dag kl 08.15 – 09.30. Kanonstart kl 10.00. Prisbordet utgörs av presentkort från ICA. Vi hoppas på bra väder och fint spel.

Vi hälsar Er alla varmt välkomna!

ÅTVIDABERGS GOLFKLUBB

Gladies / G-golfarna