Då var årets första tävling avgjord!!

En fyrboll bästboll som vanns av Magnus Anspach och Jonas Engström på 42 poäng. Tvåa blev Jörgen Ekström och Kent Stenshaga också på 42 poäng men med sämre handicap. Trea på 40 poäng blev Richard Holm och Roger Wikander.
Stort grattis och ett stort tack till alla tävlande.

Medlemmar i Åtvidabergs golfklubb hälsas välkomna till genomgång av de nya golfreglerna!

Klubbens regelansvarige, Peter Westlund, kommer att informera om de förändrade golfreglerna och du får möjlighet att ställa frågor.

Du, som inte redan har köpt den nya regelboken kan göra detta till en kostnad om 40 kronor. (kontant eller swish)

Antalet deltagare är maximerat till 50 per kväll, varför vi ber dig anmäla ditt deltagande via Min Golf. Gå in under ”Sök tävling”, där hittar du ”Tävlingarna” Regelkväll 1 resp. Regelkväll 2. Alternativt kan du maila din anmälan till Peter Westlund.

Varmt välkomna alla!

hälsar Peter Westlund och ÅGK styrelse

Tidöppning helgen den 13-14 april

Pga frosten kommer vi inte öppna banan förrän tidigast 10:30 lördag & söndag den 13-14 april.

Banan är öppen!

Säsongen är igång, golfbanan är öppen och vi ser fram emot en härlig vår & sommar. Välkomna!