• Intro202005 1

Extra årsmöte framflyttat

Smittspridningen i länet av Covid-19 ökar och Östergötland har fått utökade restriktioner under de kommande veckorna. Vi befarar att dessa restriktionen kan förlängas samtidigt som vi inom golfen också fortsättningsvis ska ta ett stort ansvar för att minimera risker.

Styrelsen har därför beslutat att skjuta upp det extra årsmöte som var planerat till mitten av november på obestämd framtid. Vi återkommer med information om och när det kan bli aktuellt att hålla det extra årsmötet.

Styrelsen i Åtvidabergs GK

Juniorläger på Åtvidabergs golfklubb

Den 12-13 aug genomförde vi ett juniorläger på Åtvidabergs golfklubb. Det bjöds bl.a. på golfträning, spel på banan, padelspel och lite återhämtning vid bysjön.

Juniorlger 1

Juniorlger 2

Juniorlger 3

Juniorlger 4

Östgötaserien på Åtvidabergs golfklubb

Under lördagen den 8 aug hade vi besök av Vreta Klosters juniorlag som utmanade vårt lag i Östgötaserien.  Det blev en rolig och varm eftermiddag på banan. Våra representanter Kim, Emil, Ida och Greta gjorde ett  utmärkt jobb!

Vreta Klosters juniorlag

Atvidaberg Lag

Albin Nilsson vann Teen Tour på Landeryd

Söndagen den 2:e augusti spelades Teen Tour First omgång 4 på Landeryds GK. Segrare gjorde Albin Nilsson från Åtvidabergs GK med det fina resultatet 74 slag. Vi säger stort grattis till Albin och önskar honom lycka till på framtida tävlingar.

Albin