• Intro202005 1

Årsberättelsen tillgänglig

Nu finns årsberättelsen tillgänglig under medlemslogin här på hemsidan. Den finns även att hämta i tryckt format i receptionen på Villa Baro. Inloggningslänk och ytterligare information kring det digitala årsmötet, som hålls torsdag den 25/2, kommer publiceras här på hemsidan samt mailas ut till klubbens medlemmar några dagar innan mötet.

Framtagning av ny vision

Under 2020 har arbetet med att ta fram en ny vision för ÅGK pågått. Detta har varit ett samarbete mellan styrelse, kommittéer, SISU och Villa Baro. Under första halvan av 2020 genomfördes en medlemsundersökning och svaren som inkommit där har även legat till grund för visionsarbetet.

Det finns en pdf under medlemslogin-dokument där visionen och arbetet bakom presenteras. Du kan logga in här.

Juniorläger på Åtvidabergs golfklubb

Den 12-13 aug genomförde vi ett juniorläger på Åtvidabergs golfklubb. Det bjöds bl.a. på golfträning, spel på banan, padelspel och lite återhämtning vid bysjön.

Juniorlger 1

Juniorlger 2

Juniorlger 3

Juniorlger 4

Östgötaserien på Åtvidabergs golfklubb

Under lördagen den 8 aug hade vi besök av Vreta Klosters juniorlag som utmanade vårt lag i Östgötaserien.  Det blev en rolig och varm eftermiddag på banan. Våra representanter Kim, Emil, Ida och Greta gjorde ett  utmärkt jobb!

Vreta Klosters juniorlag

Atvidaberg Lag