0120 – 858 17

Bokningsläge   Min Golf   Kontakt     

ag1 wide

Varmt välkommen till Åtvidabergs Golfshop och Reception. Här sker tidsbokning och försäljning av utrustning, skor och kläder. Shopen är fylld med nyheter som du bara måste testa. Årets leverantörer på konfektion är Ralph Lauren och Footjoy. Klubbor vi saluför levereras från Titleist och Wilson. Skor kommer från FootJoy.

Demodag med Wilson

Kom och prova ut vilka klubbor som passar Er bäst! Imorgon söndag den 30/4 kommer Wilson vara på plats med hela deras sortiment. Självklart finns också tränare på plats och alla som beställer klubbor denna dag får en golflektion på köpet! För Er som missade ”grand opening” erbjudandet ges ytterligare en möjlighet att köpa rangekort till 20% rabatt.

Vi ses på rangen / Carl Crane

Demodagen framflyttad

På grund av väderleken skjuter vi fram demodagen med Wilson till Lördagen den 30/4. Av samma skäl är shopen stängd påskdagen och annandag påsk. Öppet som vanligt fr.om. tisdag 18/4.
Trevlig helg till Er alla!
/Shopen

Grand Opening Påskafton

i öppnar vår välfyllda shop för säsongen på Påskafton 15/4 kl 08,00-14,00. Det vill vi fira med en spelförbättrande påskaftonskampanj: 20% rabatt på rangekort (minst 20 drag) samt 20% rabatt på nya grepp. Då finns även Wilson på plats vid rangen med årets nyheter kl 10,00-14,00.

Välkommen

Carl Crane m personal

Våra partners & sponsorer

Logo Mall
Korvgubbens
Länsförsäkringar östgöta
Etcon
Spb
Gropens
Halsofabriken
Ica
Look
7eleven
Sigma
Comfort Ror
Svenskfast
Atvidbok
Atvidhus
Fiallam
Comfort
Ewg
Reijmes
Rosens
CBC Identity Master Logo
Falerum Kok
Hannas Smide
Rotakorn