0120 – 858 17

Bokningsläge   Min Golf   Kontakt     

ag1 wide

Varmt välkommen till Åtvidabergs Golfshop och Reception. Här sker tidsbokning och försäljning av utrustning, skor och kläder. Shopen är fylld med nyheter som du bara måste testa. Årets leverantörer på konfektion är Ralph Lauren och Footjoy. Klubbor vi saluför levereras från Titleist och Wilson. Skor kommer från FootJoy.

ÅTVIDABERGS GOLFKLUBB SÖKER PRO FÖR UTVECKLING AV VÅR VERKSAMHET!

Åtvidabergs Golfklubb är en anrik klubb, som grundades 1954 och där delar av nuvarande 18 hålsbana stod klar 1957.
Vi kan erbjuda en 18 hålsbana av hög klass, två extra hål för träning, drivingrange, studio och en av Sveriges bästa inomhushallar. Vi är NIU klubb och samarbetar med kommunens golfgymnasium och deras Head PRO Marcus Otternäs.
Klubbens mål är, att utveckla våra ungdomsgrupper, Golfkul, Nybörjare, Utvecklings grupperna och vår Elitgrupp för både pojkar och flickor. Vi är på god väg och ser stora möjligheter  till ytterligare tillväxt.

Läs mer här

Demodag med Wilson

Söndagen den 30/4 var Wilson vara på plats med sitt sortiment. Alla som beställde klubbor denna dag fick en golflektion på köpet!

Grand Opening Påskafton

Shopen öppnade för säsongen på påskafton 15/4. Det firade vi med en spelförbättrande påskaftonskampanj: 20% rabatt på rangekort (minst 20 drag) samt 20% rabatt på nya grepp..

Våra partners & sponsorer

Logo Mall
Korvgubbens
Länsförsäkringar östgöta
Etcon
Spb
Gropens
Halsofabriken
Ica
Look
7eleven
Sigma
Comfort Ror
Svenskfast
Atvidbok
Atvidhus
Fiallam
Comfort
Ewg
Reijmes
Rosens
CBC Identity Master Logo
Falerum Kok
Hannas Smide
Rotakorn