0120 – 858 17

Bokningsläge   Min Golf   Kontakt     

ag1 wide

Juniorinformation

Golfkul: ca 5-8 år

JR Golf: ca 9-12 år                          

Golftjej & Golfkille: ca 10-15 år

JR Elit/Klubblag: ca 16-21 år/Senior 

Golfkul

Vi träffar golfkompisar och har roligt! Vi lär oss om grunderna i spelet genom lekar och övningar med inslag av motorik och balansträning. Under träningspassen används både mjuka och hårda bollar, med och utan klubbor. Ditt barn ska vara tillräckligt mogen för att klara av 1 timma i ledarledd grupp. Träning onsdagar 16:30 till 17:30.

JR Golf

Gruppen är öppen för alla nybörjare och fortsättare som tycker det är kul med golf! Vi börjar titta på tekniken och lär oss regelsituationer som förberedelse för spel på banan.Målet är “grönt kort” och hcp 54. Start v.10 med inomhusträning I golfhallen, ute premiär I slutet av april. Träning onsdagar 16:30 till 17:30.

JR utveckling Golftjej & Golfkille

Utvecklingsgrupperna är för killar och tjejer som vill träna golf för att utvecklas. Vi tränar januari till december och spenderar den mesta utav tiden på övningshålen och banan. För denna grupp krävs att du är medlem I klubben. Träning torsdagar 16:30 till 18.00 Golftjej, samt 18:30 till 20:00 för Golfkille. Spelträning tisdagar.

JR elit & klubblag

Klubblaget ska ge juniorer och seniorer med hög ambition och träningsvilja chansen att utvecklas till elitspelare. JR Elit är för dig som är under 21 år och vill satsa på tävlingsgolf. Representation I Lag-SM division 1.

Ansvarig tränare: Markus Otternäs

Det går bra nu!

Den 5 juli var några av våra juniorer tillsammans med vår PRO Carl iväg på lagtävling Galvin Green PGA junior ProAm på Isabergs GK. Det var Bästboll i lag där de två bästa reslutaten räknades. Laget presterade -16 och därmed hamnade dom på en 3:e plats, endast 3 slag ifrån att gå vidare till Sverige-final. Laget bestod av Carl Crane, Hedda Wallén, Albin Nilsson samt Carl Merving och vi gratulerar till deras framgång och det känns lovande för framtiden. / JuniorkommitténIMG 1742

Våra partners & sponsorer

Logo Mall
Korvgubbens
Länsförsäkringar östgöta
Etcon
Spb
Gropens
Halsofabriken
Ica
Look
7eleven
Sigma
Comfort Ror
Svenskfast
Atvidbok
Atvidhus
Fiallam
Comfort
Ewg
Reijmes
Rosens
CBC Identity Master Logo
Falerum Kok
Hannas Smide
Rotakorn