ag1 wide

G-Golfen

G-Golfen är en sammanslutning av ÅGK-medlemmar i kategorin H55+.
Varje onsdag under spelsäsong arrangerar G-Golfen en 18-hålstävling. Anmälningslista, starttider, resultatlista och meddelanden finns anslagna i G-Corner som ryms i det röda härbret vid klubbens P-plats. Är du greenfeegäst och H55+-are är du välkommen delta.
Under vinterhalvåret flyttar G-Golfen inomhus till en 18 håls puttingbana och en 36 håls tävling varje helgfri onsdag.

Ordförande för G-Golfen är Peter Westlund
Mob: 0705-50 72 93

Hösttourens framtid

Som meddelades vid G-golfens årsstämma kommer Hösttouren framöver att organiseras av Östergötlands Golfdistiktsförbund. På ett möte 2018-03-26 togs det definitiva beslutet. Alla villkor för tävlingarna finns i nedanstående dokument:

Hosttouren_from_2018_beslut

Några profiler inom G-golfen

pdfNågra_profiler_inom_G-golfen.pdf

Matchspelet 2018

Årets Matchlirare.

Match-stegen är klar. Den som står överst kontaktar motspelaren för att komma överens om starttid.

Matcherna kan ej spelas i samband med annan tävling.

Match skall spelas inom angiven tid. Spelare med lägst SHP (Spelhandicap) lämnar lika många slag som skillnaden i SHP utgör. Max hcp-skillnad 18 slag. Dessa slag fördelas på de hål som har lägst hålhandicap.

Förra årets vinnare och ansvarig: Bengt Johansson.

Ställningen i matchspelet