ag1 wide

Boka

Varmt välkommen som gäst till Åtvidabergs Golfklubb. Följande Greenfeepriser gäller för säsongen 2017. Boka din golfupplevelse via ”min golf” eller ring receptionen på 0120-858 17.

Greenfee 2017

mån - tors Fr, Lö, Sö & helgdag
Säsong Datum Junior Senior Junior Senior
Vår - 7 maj 150:- 300:- 200:- 400:-
Försommar 8 maj - 18 juni 200:- 350:- 220:- 450:-
Hög 19 juni - 24 september 200:- 400:- 220:- 500:-
Höst 25 september - 150:- 300:- 200:- 400:-

Efter kl.15.00 på vardagar kan man spela 9 hål till halv greenfee.

Gäst till medlem – 50 kr rabatterad Greenfee

Medlemmar har rätt att bjuda med upp till 3 gäster i samma fyrboll. Gästerna erbjuds då att spela Åtvidabergs GK till 50kr rabatterad greenfee.

Heldagsgreenfee i mån av plats

Erlagd greenfee ger rätt att spela obegränsat under en dag i mån av plats. För förbokning av mer än ett varv i förväg erbjuder vi 50% rabatterad greenfee på varv nr. två.

Samarbeten

Som medlem i Linköpings GK med minst vardagsmedlemskap gäller reducerad greenfee med 100kr per vuxen, måndag-torsdag. Juniorer upp till 17år från Linköpings GK spelar gratis.

Juniorer upp till 15år och medlem i östgötaklubb spelar gratis.

Greenfeeregler

Endast fyrbollar under normala förhållanden. Vår caddiemaster hjälper till med detta.

Caddiemaster har rätt att flytta bokade tider för att optimera tidsbokningen vid behov.

En gästspelare per boll får ha över 36+ i hcp.

Greenfeen måste erläggas i god tid före start i shopen. Helst 30 minuter innan start. Då shopen är stängd erläggs greenfee i kansliet.

Avbeställning av bokad tid.

Om du får förhinder och vill boka av en tid, så kontaktar du shopen.
Dock senast 2 timmar före din starttid.

Ej utnyttjad, tidsbokad tid och anmälningsplikt.

De spelare som ej utnyttjar tidsbokad tid och ej heller avbeställer den, riskerar att
att bli avstängda från tidsbokningen under en månad.
På speldagen gäller, att du ska anmäla dig till ansvarig minst 30 minuter före start.

Information gällande introduktionskort

Du som har ett giltigt introduktionskort utfärdat av PGA, GAF, SGA eller SGF är varmt välkommen att besöka Åtvidabergs GK.

För att Du skall erhålla fritt spel skall Du ha kontaktat Receptionen (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) i god tid före ditt besök samt fått ett godkännande att utnyttja ditt introduktionskort.

Om du ej fått ett godkännande av ansvarig i receptionen före ditt besök erbjuder vi Dig att spela Åtvidabergs GK till 50% rabatterad greenfee.

Halsofabriken
CBC Identity Master Logo