ag1 wide

Äntligen!

Klockan 10:00 fredagen den 20 april öppnar vi änligen golfbanan för spel. Greenerna har klarat sig bra över vintern och det fina vädret den sista veckan har gjort mycket gott åt banan. Vi ser fram emot en ny härlig säsong och vi hälsar nya och gamla medlemmar samt gäster varmt välkomna!

Några ord från klubbens nye tränare Michael Persson

Hej!

Det ska bli både kul och inspirerande att få ansvara för träningsverksamheten på Åtvidabergs GK! Jag har själv spelat golf i hela mitt liv och har de senaste 20 åren undervisat i golf (och även inom andra idrotter). De senaste 10 åren har jag drivit utbildningen på Vårdsbergs golfklubb.

Min filosofi som tränare är att göra träningen så strukturerad, enkel och motiverande som möjligt. Nyckelord som jag strävar mot i utbildningen är kvalité och engagemang. Jag lägger också stor vikt på att alla ska känna sig välkomna till mina träningspass, oavsett ålder/spelerfarenhet.

På min fritid är jag, utöver golfen, aktiv inom nästan alla typer av racketsporter. Jag bor i Linköping tillsammans med min sambo och hund.

Från mitten av april kommer jag finnas på klubben. Jag ser fram emot att få bli en del av Åtvidabergs GK! Snart är säsongen här!

Vi ses!
Michael Persson

Årsmöte, 15 februari 2018

Välkomna till årsmöte för Åtvidabergs Golfklubb den 15 februari 2018 kl 18.00 på Facettens Företagspark. Årsmöteshandlingar finns under fliken Medlem / Protokoll & Dokument samt i tryckt format på Trädgårdshotellet fr.o.m v 6.

Friskvårdsbidrag

Äntligen har golfen kommit i mål med friskvårdsfrågan. Det har massmedialt varit lite otydligt efter den dom som avgjordes i Högsta förvaltningsrätten, där ett specifikt fall avgjordes med utgångspunkten spel på pay and playbana samt träning på rangen. Det som hände efter domen var att Skatteverket tolkade den och följande har bekräftats av Skatteverket >>pdfFriskvardsbidrag.pdf

Halsofabriken
CBC Identity Master Logo